Over CraftzZ

Kom alles te weten over CraftzZ

Welkom!

Leuk dat je CraftZZ hebt gevonden. Ik stel graag mijn collectie aan je voor. CraftZZ staat voor vakmanschap. Voor kleine producenten en enthousiaste vakmensen die op ambachtelijke wijze, met de hand, decoratieve en exclusieve accessoires maken. Van natuurlijke materialen zoals porselein, keramiek, glas, hout en metaal. Ik ontwerp zelf én werk met Nederlandse ontwerpers en vakmensen wereldwijd.

CraftZZ staat voor persoonlijke ontwerpen met een verhaal, dat ik je graag vertel.

– Ellen Verduin

Dutch designers

Craftzz is altijd op zoek naar dutch designers die in staat zijn om te kunnen produceren; minimaal 10 stuks. Wij kunnen voor deze designers een platvorm zijn om gericht bij de juiste doelgroep te komen. Craftzz heeft een netwerk van winkels in het hogere segment. Door middel van actief gebruik van Social media zoals Facebook, Linkedin en Pinterest bereiken wij onze klant alsmede de consument.

Natuurlijk ook op de “Old School” manier bereiken wij onze klant. Wij staan op beurzen en bezoeken onze klanten met onze collectie. Alles wordt tevens gefotografeerd voor onze website. Op onze blog kunnen designers zich extra in de schijnwerpers zetten.