Twan de Vos

Posted on nov 11, 2015
Twan de Vos

Twan de Vos

Beeldend kunstenaar (Tilburg, 1961) woont en werkt in Wageningen. In 1993 is hij afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Sindsdien werkt hij als professioneel beeldend kunstenaar. Hij maakt schilderijen, sculpturen, linosnedes, zeefdrukken en werkt regelmatig in opdracht. Daarnaast geeft hij diverse workshops op zijn atelier en is hij betrokken bij diverse andere kunstprojecten, zo is hij bijv. mede-uitgever van de Kunstagenda (www.kunstagenda.com).

Twan heeft zijn atelier in steenfabriek De Bovenste Polder, gelegen in de uiterwaarden van Wageningen. Zijn werk wordt bij diverse galeries in Nederland tentoongesteld. Kunst is emotie Het moet iets met je doen, ontroeren, blij maken, aversie oproepen, het moet een gevoel oproepen. Ik probeer mensen blij te maken met hun eigen ontroeringen, tekortkomingen en andere persoonlijke belevenissen, door mijn persoonlijke belevenissen te verbeelden in prachtige kleurrijke taferelen.

Twan de Vos heeft meegedaan met het tv-programma Sterren op het doek. Hierin heeft hij een portret in linosnede gemaakt van Paul de Leeuw. Paul heeft dit prachtige portret gekozen, het hangt op zijn kantoor.

Wil je andere prachtige werken bewonderen kijk dan even op zijn website en benieuwd naar andere designers van Craftzz?

De prachtige pastelkleurige vazen van de Vos en werkend in zijn atelier

Twan de Vos

Twan de Vos

vazen schilderen

Twan de Vos Craftzz

Twan de Vos

de Vos kunstenaar

Vaas handbeschilderd

Vaas handbeschilderd

beschilderde vaas

beschilderde vaas

Hand beschilderde vaas

Hand beschilderde vaas