Trendz Gorinchem

Posted on nov 13, 2015
Trendz Gorinchem

Trendz Gorinchem

De Trendz voorjaarsbeurs in Gorinchem zal weer vol staan met prachtige nieuwe woonaccessoires en decoratie van Craftzz. Wij willen echt heel graag de nieuwe collectie van onze bestaande kunstenaars laten zien en we willen u voorstellen aan onze nieuwe designers. Wij kunnen wel zeggen dat we een bijzonder groothandel in woonaccessoires en woondecoratie zijn.

De specialist
Als specialist in hand beschilderde vazen presenteren wij tijdens de voorjaarsbeurs Gorinchem de nieuwe vazen en designers die met ons samenwerken. De kracht van deze nieuwe collectie zit hem in het feit dat we geluisterd hebben naar de klant waardoor de diversiteit nog groter is geworden en de kans dat u bij ons die bijzondere vaas vind aan kans toeneemt. Trendz Gorinchem gaat weer een heleboel wauw momenten krijgen wat waarschijnlijk door iedereen te horen zal zijn in evenementenhal Gorinchem tijdens de voorjaarsbeurs Trendz 2016.

Voorjaarsbeurs Trendz

Voorjaarsbeurs Trendz

Trendz

Trendz

Trendz Gorinchem

Trendz Gorinchem

 

 

 

 

 

Trendz Gorinchem
Naast handbeschilderde vazen hebben we natuurlijk ook nog andere bijzondere woonaccessoires. Neem bijvoorbeeld onze boekenhouder Bookzz. Tijdloos en een prachtig boekenstandaard om uw favoriete boek te presenteren. We hebben ook weer hangende poppetjes aan de muur ook wel onze Nozemzz genoemd, mooi voor aan wand om te decoreren. Wilt u tijdens de kerstdagen nog bijzondere kandelaars hebben neem dan alvast een kijkje op de pagina van Craftzz idustrialZZ. Naast het aanbieden van onze prachtige kleuren collectie willen we in de richting van de meubelwinkels bedienen met industriële design. We kunnen nog veel meer vertellen natuurlijk maar net als met alles je moet het zien of aangeraakt hebben. Wij zien jullie dan ook graag op Trendz Gorinchem 2016.

Aanmelden
U kunt via onze facebook pagina aangeven of u langs komt en als u een ticket wilt bestellen stuur dan even een mailtje.

 

Trendz gorinchem

Trendz Gorinchem

Trendz 2016

Trendz 2016

Trendz Gorinchem

Trendz Gorinchem

 

 

 

 

 

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht