Het jaar van Craftzz

Posted on dec 29, 2014
Het jaar van Craftzz

Voor mij was 2014 een bewogen jaar. Aan het begin afscheid nemen van mijn oude bedrijf waar ik 9 jaar ziel en zaligheid had ingelegd. De eerste maanden daarna mijzelf bezinnen wat te gaan doen. Na rijp beraad met veel lieve vrienden om mij heen besloten om toch weer de stoute schoenen aan te gaan trekken en weer opnieuw te beginnen met een groothandel in woonaccessoires. De naam was snel gevonden: CRAFTZZ. De zomer gebruikt om alles van de grond te krijgen. Dan heb je weer in de gaten hoeveel tijd en energie daar in gaat zitten maar….. vooral heel leuk!
Natuurlijk het belangrijkste; de nieuwe collectie. Heel fijn was het feit dat Doortje IJpelaar met ons meeging. Haar mooie hand beschilderde vazen verkopen heel goed in de winkels. Naar het verre Oosten gegaan om nieuwe ideeën uit te werken met mijn producenten aldaar. In China een producent gevonden die mooi glas blaast en in Thailand heel fijn keramiek.
In augustus is de website online gegaan. Wij hebben gekozen voor een hele toegankelijke klantvriendelijke site. Omdat wij bij Craftzz geloven in transparante samenwerking staan al onze klanten op onze storelocator. Mooi om te merken dat onze bezoekersaantallen per maand flink toenemen.
Onze 1e beurs was ook in augustus tijdens Mad Events! In Cothen bij Menno Kroon. Met onze relatief kleine collectie meteen al zo’n succes; dat was echt een hele fijne start.
De maanden daarna gebruikt om klanten te bezoeken en Craftzz nog meer van de grond te krijgen. Nu staan wij bijna aan het begin van een nieuw jaar en presenteren wij ook meteen onze 2e collectie. Dit keer hebben wij vooral gezocht naar producenten binnen Europa. Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven leuke contacten met designers opgedaan waar weer een samenwerking uit is voortgevloeid met o.a. Esther Jongsma , Hosun Ching, Shirley van Piere en Anke van Gestel. In november ben ik nog naar Portugal geweest om daar handgedraaid keramiek te ontwikkelen en te laten maken in samenwerking met Mikki Frederickx.
Wij zijn dan ook heel trots op onze nieuwe collectie. Vanaf vandaag vindt u deze collectie in onze galerie op onze website. Wij staan van 11 t/m 13 januari op de beurs Trendz in Gorinchem in onze nieuwe stand waar wij ook heel blij mee zijn. Mocht u interesse hebben in de producten van Craftzz en heeft u een eigen winkel dan kunt u een prijslijst bij ons aanvragen.
Voor nu dank ik via deze weg onze klanten die meteen voor mijn nieuwe merk zijn gegaan en hoop ik wellicht u als klant of als koper van Craftzz producten te verwelkomen.
Natuurlijk ga ik u allen een hele fijne jaarwisseling toewensen en dat u een heel , liefdevol, gezond en succesvol 2015 mag krijgen. Wij gaan er in ieder geval voor!

Ellen Verduin/Craftzz.