Hand beschilderde vazen

Posted on nov 3, 2015
Hand beschilderde vazen

Hand beschilderde vazen

Wij kunnen wel zeggen dat we gespecialiseerd zijn als groothandel in hand beschilderde vazen. We werken met gerenommeerde kunstenaars die hun sporen in de kunstwereld al verdiend hebben. Dat ze met ons willen samenwerken is natuurlijk fantastisch. We werken voor een groot deel op vertrouwen en punctueel als we zijn komen we alle afspraken na. We hebben gemerkt dat de samenwerking daardoor soepel en prettig verloopt.

Neem Doortje IJpelaar: Een groot succes kunnen wij wel zeggen. Ze beschilderd vazen voor Craftzz vanaf het begin en we werken ondertussen al meer dan 5 jaar samen. Iedere bloemist die dit leest zal absoluut een vaas voor zich kunnen halen en de schoonheid van waarderen. De FlowerbomZZ zijn dan ook tot nu toe de meest hand beschilderde vaas die we verkocht hebben en still going strong. Wij zijn ook heel blij met onze klanten die ons vertellen wat ze graag zouden willen hebben zodat vraag en aanbod verstrekt kan worden.

handbeschilderde vaas

Groothandel vazen

geschilderde vaas

Groothandel in vazen

beschilderde vazen

Hand beschilderde vazen

vaas beschilderd

geschilderde vazen

vaas geschilderd

Hand beschilderde vazen

beschilderde vaas

Hand geschilderde vazen

 

 

 

 

 

 

Neem de prachtige nieuwe hand beschilderde vazen van Anita Ammerlaan. Een prachtige eye-catcher waarvan wij hebben gezien dat bloemisten er zo vrolijk van werden toen ze de vaas voor het eerst aanschouwde. We hebben zelfs gezien dat ze een klein vreugde sprongetje maakte van opwinding. Dat is niet alleen leuk voor de kunstenares maar ook voor ons een teken dat we met de juiste kunstenaar zijn gaan samenwerken.

We kunnen Twan de Vos niet vergeten in het rijtje van nieuwe kunstenaars. Zijn prachtige hand beschilderde vazen met pastel kleuren vallen direct op bij passerende klanten. Het zijn echte kunstwerken en verdienen een mooi plek in de kamer of showroom in de winkel. Wij beloven u met deze vaas veel aantrekkingskracht om de mensen de winkel in te krijgen.

Om jullie alvast een beetje lekker en nieuwsgierig te maken kunnen wij verklappen dat we op de voorjaars beurs van Trendz 2016 weer een paar nieuwe kunstenaars aan u voorstellen. Niet alleen hand beschilderde vazen maar ook kandelaars in een bijzondere vorm. Wij hopen u dan ook graag te zien en we kijken uit naar uw reactie.

Wilt u meer weten over deze bijzondere vazen dan kunt u ook een kijkje nemen op: Flowerbomzz, Landscapezz en facezz. Wil je bijvoorbeeld iets meer weten over Anita Ammerlaan volg dan deze link

 

hand geschilderde vazen

Groothandel in vazen

hand beschilderde vazen

beschilderde vazen

geschilderde vazen

geschilderde vazen groothandel

beschilderde vazen

Hand beschilderde vazen

hand geschilderde vazen

groothandel glas vazen

hand beschilderde vazen

vazen hand beschilderd