Groothandel in woonaccessoires en woondecoratie

Hoe bijzonder kun je zijn als groothandel in woonaccessoires en woondecoratie?

Succes creëren;

Makkelijker kunnen we het niet maken, wel bijzonderder 😉 (KLIK HIER). Wat zoek je als retailer bij een groothandel voor je klanten. Ga je alleen voor de veiligheid of maak jij als winkeleigenaar de shop bijzonder waardoor je mensen nieuwsgierig maakt om elke maand bij je te komen kijken. Dat is wat wij als groothandelaar voor elkaar hebben gekregen. Het is een sterk punt maar kan soms ook niets opleveren. Hoe zorg je er dan voor dat we de zelfde werkwijze kunnen blijven uitvoeren. Door de bijzondere woonaccessoires niet te groot in te kopen. Zo blijft de collectie bijzonder en kunnen wij garanderen dat je altijd unieke spullen in de winkel hebt staan.

Onderscheiden;

Wat maakt de woondecoraties van groothandel Craftzz speciaal; Al onze producten hebben een eigen verhaal en komen bijvoorbeeld niet uit China. Wij werken voornamelijk met Nederlandse designers en hebben daarom altijd een mooi en eigen verhaal. Wij kunnen wel zeggen dat we een volledig eigen werkwijze hebben waardoor wij kunnen garanderen dat niemand op de gehele wereld dezelfde product in huis heeft omdat ze bij ons allemaal met de hand vervaardigd worden of afgewerkt. Dat is de garantie van Craftzz, je hebt altijd een one of a kind woondecoratie stuk in huis.

Plezier hebben;

We zijn met de groothandel Craftzz midden in de crisis gestart en wij geloofden volledig in onze werkwijze. Door het aanbieden van nooit eerder vertoonde accessoires konden wij de retailers voorzien van mooie decoraties. Het is gelukt om de mensen nieuwsgierig te maken en de echte ondernemers te trickeren om nieuwe producten uit te proberen.

Wij willen iedereen bedanken voor de mooie samenwerking en hopen dit in 2018 weer voort te kunnen zetten. Tot ziens in de winkel maar eerst op de Trendz woonbeurs 2018. Aanmelden kan ook via Facebook