Galerie Anderz

Posted on apr 13, 2015
Galerie Anderz

Afgelopen woensdag 22 oktober heeft Galerie AnderZ in Reeuwijk haar deuren geopend. Een bijzondere winkel in een prachtig gebouw, makkelijk te bereiken, direct bij de A12, waar u uw auto voor de deur kunt parkeren en waar ook de bus bijna voor de deur stopt.

Het is een prettige, overzichtelijke galerie-winkel waar u uw ogen uit kijkt. U treft hier  kunstwerken van 15 verschillende Nederlandse hedendaagse kunstenaars aan: fotografie, foonart, schilderkunst, glaskunst, keramiek, industriële gebruiksvoorwerpen, tekeningen, bronzen en andere objecten. Modern, klassiek, eigentijds, design, alle stijlen zijn aanwezig. Voor binnen en voor buiten.

Maar ook een collectie bijzondere woonaccessoires, beschilderde vazen en schalen van glas, van hout, van schelpen, van natuursteen en van aardewerk, wanddecoraties, sokkels en cadeau’s voor elke gelegenheid.

Bijna de gehele collectie van Craftzz kunt u hier vinden:   Flower BombZZ ,Big Apple Green, Eric Dijkstra, M-brace , Craftzz SeashellZZ all, Magic MushroomZZ Colour kortom,wij zijn fan!

Ook de afdeling plateel is uitgebreid en u vindt het plateel als vanouds in het ‘boenhok’ maar nu ook door het hele pand. Het geheel is sfeervol aangekleed met ‘kunst’ uit de natuur; bijzondere planten, bloemen, woestijnrozen, kalebassen, e.d., kortom een bezoek waard vinden wij, want in Reeuwijk  is het AnderZ !

U zult hier zeker slagen voor een bijzonder  cadeau(tje), relatie geschenk en voor bijzondere woonaccessoires: want het is hier echt AnderZ dan in andere galeries en winkels.
Galerie-winkel AnderZ –  Oudeweg 1A  – 2811NM Reeuwijk –  0182-391155

www.galeriewinkelanderz.nl

Openingstijden
di-do 10.00 – 17.30 uur
vr   10.00 – 20.00 uur
za      10.00 – 17.00 uur