Dutch design week

Posted on okt 27, 2014
Dutch design week

Ja,
DDW oftewel Dutch Design Week gaat zijn vruchten afwerpen. We gaan samen werken en produceren met Nederlandse designers. Het is eigenlijk allemaal nog maar kort geleden en we hebben niet stil gezeten. Hele leuke gesprekken gehad en natuurlijk ook een paar minder leuke omdat we er samen niet uit konden komen. Maar dat het goed zit met Dutch Designers is duidelijk. Blijf de blog volgen en we zullen u op de hoogte houden van de nieuwe veranderingen en wij beloven u dat u niet teleurgesteld zult zijn.

#DDW ook een succes voor Craftzz.

Drukke tijden tijdens Dutch Design Week voor Craftzz. Wat was het leuk en inspirerend deze week en wat hebben we veel gezien! Als Craftzz vinden wij het vooral heel belangrijk om met Dutch Design te werken en natuurlijk helemaal leuk als dat dan ook nog in Nederland gemaakt wordt. Meer en meer zien ontwerpers dat het belangrijk is dan hun product ook voor een redelijke prijs bij de consument moet kunnen komen. Wij hebben in ieder geval mooie ontwerpen en mogelijkheden genoeg gezien. Craftzz hoopt en verwacht dan ook een aantal ontwerpen tijdens onze presentatie van de nieuwe collectie in januari 2015 aan u te mogen laten tonen.

Nog meer nieuws…..
Craftzz heeft een nieuwe bestelbus; en niet zo maar eentje…..; met de hand beschildert door niemand minder dan Doortje Ijpelaar! Doortje Ijpelaar is de kunstenares van onze prachtige beschilderde bolvazen .Wie weet; misschien wordt het wel een collector’s item….

Wij zijn een groothandel in woonaccessoires / woning decoratie en altijd op zoek naar nieuwe creatieve Nederlandse designers.