Craftz groothandel woonaccessoires

Posted on okt 28, 2015
Craftz groothandel woonaccessoires

Craftz en design

Om craftz als woondecoratie te gebruiken zal je verder moeten kijken dan het maken van een prototype. Een prototype is vaak een schijn van een eindproduct in volle glorie die tot beleving van de consument aanspreekt. Neem bijvoorbeeld onze boekenhouder (Bookzz) Voordat het eindproduct gereed is zijn er verschillende manieren van graveren en houtsoorten gebruikt om de boekensteun te creëren. Naast een goed idee moet de afwerking wel kloppen zodat jij en de klant tevreden kunnen zijn. Craftzz zoekt daarom altijd naar de juiste samenwerkingen om tot een perfect eindproduct te komen. Zowel de designer, producent, Craftzz, klant en de consument moeten met een warm gevoel met het eind product hebben.

Tijdens Dutch Design Week zijn we weer prachtige designs (craftz) tegen gekomen. Voor ons de schone taak om de samenwerkingsverbanden op te zetten en het finetunen van het eind product. Samenwerken met een groothandel in woonaccessoires voor een designer kan soms lastig zijn vanwege de eindprijs in de winkel. Iedereen die met de verkoop van het product samenwerkt loopt een risico maar brengt natuurlijk ook weer veel voordelen met zich mee. De grootste voordelen voor de designer is de branding. Zowel de groothandel als de winkel, verkoopt natuurlijk niet alleen het product maar ook de naam van de ontwerper. Craftzz is er aan gelegen om het product bij zoveel mogelijk klanten kenbaar te maken. Als het bij de klant in de winkel staat zijn zij weer aan de beurt om het kenbaar te maken bij de consument.

Enkel goede voorbeelden zijn van craftz naar design: De dienbladen of schaal van Esther Jongsma. Die zijn prachtig met de hand gemaakt van hout. Daar kun je kaarsen op neerzetten of werkelijk gebruiken om te serveren. Voor meer producten kun je kijken op haar website.

Dankzij Sheila Boor zijn we begonnen met toonbank accessoires. Ze maakt de leukste bloemenkaartjes van de wereld en binnenkort een primeur als het gaat om het persoonlijker maken van het geven van een prachtig boeket. Bloemenkaarten met armbandjes, zie ook: Greetzz

Het nieuwste werk van een Nederlandse designer zijn de Nozemzz. Hangende poppetjes aan de muur. Prachtig vorm gegeven en een ideale wanddecoratie. Hangende poppetjes die voor eeuwig blijven klimmen en er relaxt bijhangen.

Nozemzz

Nozemzz

Nozemzz

Nozemzz

Trayzz black

Trayzz black

Trayzz green grey

Trayzz green grey

toonbank accessoires

Armbandjes

Craftz woondecoratie en wanddecoratie

Rosezz