Bloemenkaartjes Craftzz

Posted on nov 4, 2015
Bloemenkaartjes Craftzz

Fotopuzzel Craftzz!! Doe mee

 

Groothandel bloemenkaartengroothandel kerst bloemenkaarten groothandel bloemenkaartjes Groothandel in bloemenkaartjes

Ook in het jaar 2015 hebben we weer een fotopuzzel wedstrijd. Vanwege het succes van vorig jaar willen wij de bloemisten opnieuw trakteren op deze fantastische kans om bloemenkaartjes van Craftzz te winnen.

Hoe werkt het; heel simpel, welke van deze hier boven getoonde bloemenkaartjes hoort er niet bij? Stuur het goede antwoord door en maak kans op 100 gratis bloemenkaarten. De winnaar maken wij bekend via onze facebookpagina!

Wat kan je winnen? De winnaar ontvangt 5 verschillende bloemen kaarten á 20 stuks. Van de 5 bloemen kaartjes zijn er 2 voor de Kerst en 3 regular.
deze actie start vandaag 04-11-2015 en eindigt op 21-11-2015

De bloemen kaartjes Kerst zijn natuurlijk ook te koop en direct uit voorraad leverbaar. Per item 35 stuks. De bloemenkaartjes kunt u vinden en los bestellen op de pagina bloemenkaarten craftzz

(Niet voor particulieren)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Bloemenkaartjes Craftzz zijn de meest uitgesproken bloemenkaarten die er zijn. Kan je zeggen dat ze met de hand gemaakt zijn? Nee maar wel een uniek design met de leukste hedendaagse uitspraken die er zijn. De presentatie van de kaartjes met het handgemaakte bord geeft een uitstraling van vertrouwen en zekerheid. Geen poeha maar gewoon goed daar houden wij van bij Craftzz!

Wij hopen met deze actie “Fotopuzzel Craftzz!! Doe mee” weer nieuwe bloemisten te ontmoeten zodat we op een leuke manier kennis kunnen maken. Helaas kunnen wij niet overal zijn net als de bloemist.