BEL en BES

BEL en BES – twee generaties handwerk en creativiteit. Ik ben Annabel en Bes is Mayke mijn moeder en leermeester.

Zelf ben ik afgestudeerd in 2016 aan het SintLucas in Boxtel als creatief vakman. In mijn opleiding heb ik mogen proeven van verschillende mooie vakmanschappen en ben me gaan focussen op het schilderen en het werken met textiel.

Mijn moeder Mayke is een echte vakvrouw. Ooit begonnen op de Design academie en verder gegaan als decorbouwer. Ook bij haar is het er met de paplepel ingegoten. Vanuit thuis mee opgegroeid en uit een creatief nest.

Beiden zijn wij gefascineerd door bijzondere en mooie materialen en willen deze een nieuw leven geven. We houden van kleur, oud en nieuw te combineren en daar de perfecte balans in te vinden.

In ons prachtige atelier hebben we alle ruimte kunnen maken en creëren.